Világméretű átverés áldozatai vagyunk – Miskolczi Ferenc a nagy átverésről

Description:

Kövér László, házelnök és Fazekas Sándor, miniszter a Magyar Természetvédők Szövetsége által terjesztett hazugság hálójában!

Magyarország a Rio de Janeiróban 1992. júniusban megtartott Világkonferencián 152 országgal és az Európai Közösséggel együtt aláírta az egyezményt. A ratifikációs határozatot az Országgyűlés 1993. december 22-én egyhangúan hozta meg.

A riói egyezmények magyarországi végrehajtásáról 1997. február 22-én a magyar Természetvédők Szövetsége szervezésében az Országos Környezetvédő Tanácskozás a Független Ökológia Központ és a Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztérium támogatásával RIÓ+5 fórumot szervez, amelyen

F. Nagy Zsuzsanna, Ökológiai Intézet a fenntartható Fejlődésért

Foltányi Zsuzsanna, Energia Klub,

dr. Gyulai Iván, Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejődésért

trió igyekszik manipulálni a politikusokat, a közvéleményt, a nagyátverés elfogadása érdekében.

A nemzetközi jogban megjelent a környezeti alapelv., mely szerint a tudományos ismeretek hiánya nem jelent kifogást a potenciális környezetkárosító tevékenység beszüntetésére, illetve a hatások csökkentésére.

A Magyar Természetvédők Szövetsége szerint az üvegházhatás erőssége szempontjából a legjelentősebb gáz a vízgőz, de mivel ezt az emberi tevékenység nem befolyásolja számottevően, ezért most nem foglakoznak vele. Az MTVSZ véleménye 2000-ben datálódott.

2015-ben A Kövér László, házelnök és a Fazekas Sándor által vezetett Földművelésügyi Minisztérium észben a Magyar Természetvédők Szövetségének a foglya.

Reális zöldek a Rió csúcsról:

http://realzoldek.hu/velemenyek/2012/09/25/meszaros-milan-teendok-rio20-utan/

Miskolczi Ferenc a nagy átverésről:

Forrás: http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/vilagmeretu-atveres-aldozatai-vagyunk

.

Be Sociable, Share!